Nieuwsbrief Meesters op de Gitaar van december 2020

Hieronder de tekst van De Nieuwsbrief die is verstuurd op 18 december 2020. Abonneren op deze nieuwsbrief kan hier. Meesters op de Gitaar heeft uiteraard ook een website.

DONATIES!

Afgelopen week hoorden we van Het Concertgebouw dat een aantal abonnementhouders het aankoopbedrag heeft gedoneerd aan Meesters op de Gitaar. Wat een aangename verassing! Heel veel dank daarvoor!! U heeft ons hiermee echt geholpen.

RAPHAELLA SMITS – VIENNA CONCERT

Raphaella Smits maakte van de gelegenheid gebruik om tijdens de lockdown een nieuw album op te nemen: Vienna Concert. Muziek van Johann Kaspar Mertz (1806 – 1856) en Franz Schubert (1797 – 1828), uitgevoerd op een Mirecourt gitaar uit 1827.  bestel | download

GRISHA GORYACHEV –  VOOR DOE HET ZELVERS

Flamencovirtuoos Grisha Goryachev post met grote regelmaat oefeningen en instructies waarin hij fragment voor fragment, flamenco-klassiekers behandelt. Een echte aanrader.

GABRIEL BIANCO – CROWDFUNDING

Gabriel Bianco is bezig met een crowdfundingsactie voor een nieuw stuk voor Quator Eclisse, het gitaarkwartet waar hij lid van is. Gabriel is er bijna, maar nog niet helemaal. De actie loopt tot 31 december. Mocht u willen bijdragen dan kan dat via deze link.

NIEUWSBRIEF

We krijgen de laatste tijd veel nieuwe inschrijvingen voor deze nieuwsbrief. Daar zijn we heel blij mee. Dank daarvoor. Maar misschien heeft ú wel genoeg van onze nieuwsberichten? Wilt u dan zo vriendelijk uzelf af te melden via de link onderaan dit bericht. Dan blijft uw inbox leeg en ons bestand up to date.

WAT BETREFT SEIZOEN 21 | 20

Vooralsnog blijven we optimistisch. We gaan weer van start als de anderhalve meter regel niet meer geldt. Twee keer een concert van een uur voor een kleine groep mensen is voor ons, zonder compensatie, sponsoring of subsidie, helaas geen optie.

EN NATUURLIJK

We wensen u fijne feestdagen. Probeer er wat van te maken. Dan doen wij dat ook. Tot in het nieuwe jaar.